Shenzhen GSD Tech Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Eric

Telefoonnummer : +8613880489901

Free call

Zal schoonheidsmateriaal of medische schoonheidsbankschuld de activiteit van menselijk collageen?

September 24, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Zal schoonheidsmateriaal of medische schoonheidsbankschuld de activiteit van menselijk collageen?

Anti-veroudert hebben de medische schoonheidspunten en anti-veroudert de schoonheidsapparaten het effect van het leiden van de productie van collageen en zullen niet overdisponeren.

 

Er zal geen situatie waar „zijn na het doen van een medisch schoonheidsproject of een schoonheidsinstrument, het langzaam het collageen in de volgende decennia“ zal verbruiken.

 

Over het algemeen, op zijn 18 jaar bereikt het collageen de hoogste piek, wanneer het gezicht vast, volledig en elastisch is. Voorbij de leeftijd van 20, zal de hoeveelheid collageenproductie geleidelijk aan vertragen. Voorbij de leeftijd van 25, zal de hoeveelheid collageenverlies stijgen en de productie zal vertragen, en de rimpels en de gezichtsinstorting zullen beginnen te verschijnen. De ook geleidelijk aan losgemaakte bandlaag, en de verzakkende problemen begonnen te verschijnen. Zo is dit de reden waarom de mensen het verouderen willen bestrijden en de aanvang punt-bevordert collageenproductie en gezichtslift.

 

De medische schoonheidspunten zoals ultrasone mes, heatmaggi, hittelift, radiofrequentie, enz. kunnen het gezicht effectief verjongen. De effect cyclus van verschillende projecten is verschillend. Neem hete Maggie onlangs, zal het het beste effect tussen 6 maanden en 1 jaar na de verrichting, bereiken en zal dan geleidelijk aan de consumptie van zijn origineel collageen beginnen.

 

Waarschijnlijk is dit het proces:

Het verlies van collageen → na het project → de productie van collageen wordt meer en het verlies wordt langzamere → het collageen langzaam met leeftijd na 1-2 jaar wordt verloren

 

Iedereen moet het verlies van collageen goedkeuren. De medische de schoonheidsprojecten en instrumenten worden gebruikt om de productie van collageen te bevorderen om de productie tijdens verlies sneller en langzamer te maken.

 

Daarom is er geen bankschuldprobleem, en er is geen situatie die het verlies kan verhinderen.

 

Het schoonheidsinstrument is hetzelfde als het medische schoonheidsproject op deze kwestie. Het zal u niet te jong maken overdisponeren, zal u niet sneller verouderend maken, zal slechts uw collageen niet, maar zal uw gezicht (of van de lichaamshuid) maken tijd sneller. Langzaam, zal het het gezicht tijdens de efficiënte periode vaster en jonger maken.

 

Auteur: Min ERE Weinig Dier

verwante verbinding: https://www.zhihu.com/question/430536843/answer/1588370676

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in