Shenzhen GSD Tech Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Eric

Telefoonnummer : +8613880489901

Free call

Waarom houden de vrouwen van collageen? Wat is zijn charme?

March 8, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom houden de vrouwen van collageen? Wat is zijn charme?

Iedereen moet collageen aanvullen. Wat zijn de functies van collageen?

①Het bevochtigen: Het collageen bevat een hydrofiele natuurlijke het bevochtigen factor, en de drievoudige schroefstructuur kan vochtigheid sluiten die sterk, de huid vochtig en lenig op elk moment houden!

②Voeding: Het actieve collageen heeft sterke doordringbaarheid aan de huid. Het kan met huid epitheliaale cellen door laagcorneum combineren, binnen deelnemen en het metabolisme van huidcellen verbeteren, en de collageenactiviteit in de huid intensifiëren. Het kan de integriteit van de vochtigheid van laagcorneum en de vezelstructuur handhaven, het het leven milieu van huidcellen verbeteren en het metabolisme van huidweefsels bevorderen, bloedomloop verbeteren, en het doel bereiken om de huid te bevochtigen.

③Huid-verlicht: De glans van de huid hangt van het watergehalte af, en de goede capaciteit van het waterbehoud van collageen maakt de huid vochtig en glanzend, verspreidend een gezonde gloed.

④Het stabiliseren: Wanneer het collageen door de huid wordt geabsorbeerd, vult het tussen dermis van de huid om de strakheid van de huid te verhogen, huidspanning te veroorzaken, poriën te verminderen, en de huid strak en elastisch te maken!

⑤Anti-rimpel: De mollige collageenlaag in dermis steunt de huidcellen, combineert de gevolgen van het bevochtigen en rimpelafschaffing, samen om het effect te bereiken van het ontspannen van ruwe lijnen en het verminderen van fijne lijnen!

⑥Reparatie: Het actieve collageen kan direct in de bodemlaag van de huid doordringen, en heeft een goede affiniteit met het omringen van weefsels. Het kan cellen bijstaan om collageen te produceren en de normale groei van huidcellen te bevorderen. Tegelijkertijd, heeft het actieve collageen zelf ook anti-inflammatory en gevolgen van de huidvernieuwing

 

De belangrijke rol van collageen bepaalt zijn onontbeerlijke aard voor anti-veroudert doeleinden. Daarom zijn er diverse producten van de huidzorg met betrekking tot het op de markt, en een reeks producten zoals collageenmaskers, room, oogroom, en de essentie is wijd gebruikt. Goedgekeurd door vrouwelijke gebruikers, willen zij allen het collageen gebruiken in het product om het verloren collageen in de huid bij te vullen, zodat de huid een vaste en glanzende staat kan herwinnen.

 

Nochtans, zich slechts kan in feite het baseren op het collageen in de producten van de huidzorg niet de huid toestaan om collageen direct te absorberen en bij te vullen. Toch kunnen de producten van de huidzorg slechts op de oppervlakte van de huid handelen en kunnen niet werkelijk in de bodem van de huid doordringen omdat het effect nog niet duidelijk is. Als u de huid de volheid van collageen wilt echt herstellen, is het noodzakelijk voor de huid om de natuurlijke regeneratie van collageen in het lichaam te realiseren, zodat de huid naar zijn oorspronkelijke staat van de binnenkant aan de buitenkant kan terugkeren, vlot, vast en elastisch.

 

 

DEESS-Apparaat van het Huis het micro-Huidige Oog, een schoonheidsapparaat dat collageenregeneratie door micro-stroom, en een schoonheidsapparaat bevordert dat u mooi en jonger om toestaat te worden.

 

Waarom kan DEESS-Huis het Micro- Huidige Oogapparaat de natuurlijke regeneratie van collageen bevorderen? Omdat het micro- stroom kan gebruiken om gezichtsspiersamentrekking te bevorderen, verbetert spierspanning, activeert celfunctie, bevordert natuurlijke regeneratie van collageen, effectief reparatie vezelig weefsel, herstel huidelasticiteit, en bereik gezichtscontour die, huid stabiliseren, en fijne lijnen verminderen vormen. Het witten en het bevochtigen de gevolgen staan de huid toe om van celregeneratie te beginnen, diepgaand en uitvoerig, om ware collageenregeneratie te bereiken.

 

Tegelijkertijd, kan de micro- stroom de beweging van de spier van orbicularisoculi bevorderen, bloedomloop en lymfatische omloop versnellen, en de gevolgen van verminderende donkere cirkels, enige banden, en ooglijnen bereiken.

Zulk een praktische schoonheidsapparaat niet alleen bevordert de natuurlijke regeneratie van huidcollageen, maar ook helpt u snel donkere cirkels en ooglijnen elimineren, en lost losse huid, saaie teint, gemakkelijk ooglijnen, en halslijnen op. Wacht op huidproblemen om uw huid te maken opnieuw gloeien.

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in