Shenzhen GSD Tech Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Eric

Telefoonnummer : +8613880489901

Free call

GSD 2021, Nieuwe Reis, Begin opnieuw

January 1, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over GSD 2021, Nieuwe Reis, Begin opnieuw

In 2020, wegens het effect van de epidemie, werden de het levensplannen van iedereen onderbroken, en de plannen van iedereen moesten afwisselend worden geduwd. Zij werden geduwd tot 2021, wat op het punt staat in te zetten, en zij werden niet volledig voltooid.

Hoewel dit jaar ons heeft verhinderd aan de top van het leven te beklimmen, zal het ons nooit van een niet bang van ontberingen, en hardworking harthoogtepunt van enthousiasme tegenhouden.

Twintig jaar van het naleven zijn jeugd en twintig jaar van het harde werk, GSD hebben vindingrijkheid met zijn originele bedoelingen gemaakt, gemaakt tot kwaliteit met professionalisme, en bereikte schittering met innovatie! In de loop van de afgelopen twee decennia, GSD-hebben de mensen het harde werk gezweet, zich aan hun originele aspiraties houden en opdracht die, die het begrip breken dat het materiaal afhankelijker is van de buitenlandse invoer en de consumenten vertrouwend op zijn in ingevoerde producten, realiseerden de localisatie van medische schoonheidstechnologie, en met succes creeerden één van de invloedrijkste merken in de medische schoonheidsindustrie!

2021 is de 20ste verjaardag van de totstandbrenging van GSD! Vanaf 2001 tot 2021, verandert alles en groeit. GSD heeft aan het front van de industrie gelopen en plaatste met succes een nieuwe benchmark in de internationale medische estheticaindustrie gehad. In het verleden de 20 jaar, heeft GSD altijd bij het gebruiken van de bevoegdheid van technologie om de essentie van schoonheid in elke cel te infiltreren, elke duim van huid, en elk weefsel, om het mooi leven met technologie te bereiken aangedrongen.

20 jaar van kwaliteitssmeedstuk

Het bedrijf is diep geïmpliceerd in de industrie 20 jaar, en GSD heeft verbazende verwezenlijkingen bereikt. GSD heeft globale deskundigen, professoren en werkers uit de gezondheidszorg in geneeskunde, biologie, fysica en andere disciplines door de volledige projectcyclus ingehuurd. Met zijn uitstekende productkwaliteit en professioneel technisch team, heeft GSD vele certificaten en eer gewonnen. Deze eer maakt GSD-tribune bij het front van de medische schoonheidsindustrie.

Aangezien de dienst van de volledig-processchoonheid die poogt globale gesynchroniseerde technologie, gezonde en modieuze schoonheidslevensstijlen, GSD te verstrekken niet alleen de industrie in wetenschappelijke onderzoek en innovatiemogelijkheden, leidt maar ook de schoonheidsafdelingen van de huidlaser en de clubs van de technologieschoonheid omvat. Het heeft veelvoudige binnenlands daar is meer dan duizend vlakke eind werkende opslag, en er zijn overzee vele takken en onderzoekscentra van de huidlaser.

Als één van de eerste bedrijven betrokken bij de medische estheticaindustrie in China, heeft GSD altijd aan academische forums en geleide diepgaande interpretaties en besprekingen met vele deskundigen en esthetische enthousiasten over de scherp-randkennis, nieuwe technologieën en nieuwe ontwikkelingen van de medische estheticaindustrie deelgenomen. 20 jaar, heeft GSD altijd de samenwerking met de belangrijke de grondstoffenleveranciers van de wereld en de gebiedendste van de technologieonderzoek en ontwikkeling instellingen aangehangen om ervoor te zorgen dat de het productonderzoek en ontwikkeling met de geavanceerde technologie van de wereld overeenstemmen.

* onze voetstappen zijn over de hele wereld *

20 jaar van sterktegetuige

GSD is altijd bij het front van The Times met innovatieve bewegingen, met een internationale strategische visie geweest, die prima technologie introduceren, integrerend de hoogste medische de estheticamiddelen van de wereld, zodat de schoonheidszoekers van de internationale medische estheticadiensten kunnen genieten zonder het naar het buitenland gaan. Vele GSD-projecten hebben FDA, CFDA, Ce en andere certificatie verkregen, die het internationale de eerste-lijnniveau bereiken van de industrie. Hang de samenwerking met binnenlandse en buitenlandse eerste-lijnhuid de medische aan schoonheidsdeskundigen, de industrie met buitengewone technologie leiden, de industriebenchmarks met vakmanschap en deugd, gebruikssterkte aan de invloed van de precipitaatindustrie plaatsen, en toont de medische de schoonheidsindustrie van loodchina om „gezondere, veiligere en meer gestandaardiseerde“ Duurzame ontwikkeling te bereiken de ware charme van GSD aan de maatschappij.

Technology-driven, leidend de ontwikkeling van de schoonheidsindustrie

Met de multidimensionele integratie van economie, cultuur, enz., is de esthetica van Chinese mensen ook van enig in veelvoud veranderd. GSD is gebaseerd op het concept traditionele oosterse esthetica en technologische innovatie, met een inclusieve, open en inclusieve houding, en bepleit niet-invasieve, niet chirurgische medische methodes om, direct en de schoonheid van het menselijke lichaam te handhaven te herstellen een nieuwe vorm te geven, die een windwijzer die de esthetica van de Chinese mensen leiden worden.

2021 is een jaar voorbij GSD en het uitgangspunt van een nieuwe reis

20 jaar van ononderbroken innovatie en 20 jaar van het volharden in kwaliteit hebben tot talloze mooie gezichten geleid. Twintig jaar langs de manier, zijn op wij erkend, gekend en vertrouwd. Twintig jaar die van het harde werk, nooit vergeten opnieuw te beginnen. In de 20 jaar van GSD, niet alleen bevorderen de schoonheid, maar ook de sociale verantwoordelijkheid, de ontwikkeling van de medische schoonheidsindustrie, en leiden tot het talloze prachtige leven. In de toekomst, zal GSD meer verwachtingen en verantwoordelijkheden dragen, zal consumenten de betere diensten, aanbieden en zal voor de stijging van de medische estheticaindustrie streven. In de toekomst, zal GSD zich nog concentreren op het worden de schepper van gezond, mooi en modieus, en het bereiken van nieuwe schittering.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in