Shenzhen GSD Tech Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Eric

Telefoonnummer : +8613880489901

Free call

Kocht kennen een apparaat van de haarverwijdering en veel over het niet? DEESS helpt u hoe te spelen…

December 30, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Kocht kennen een apparaat van de haarverwijdering en veel over het niet? DEESS helpt u hoe te spelen…

(Welk soort ervaring het als is om velen te hebben en te snakken haren)

 

Vooral zijn de de de de zomerborrels, rokken, mouwloze onderhemden, en camisoles… alle pijnen dat bloated sterren niet durven proberen.

Het scheren de messen, de room van de haarverwijdering, de bijenwas, enz. zijn inderdaad directe resultaten, maar zolang de haarfollikelen nog daar zijn, zal het kleine zwarte stoppelveld opnieuw in twee of drie dagen verschijnen. Gaand naar het ziekenhuis voor haarverwijdering, kunnen zich de dure prijs van tientallen duizenden, en niet iedereen het veroorloven.

 

Maar nu, worden de bovengenoemde problemen opgelost, kan dit super betaalbare de verwijderingsapparaat van het huishaar u helpen!

 

De verwijdering van het laserhaar kan worden gezegd om de enige efficiënte en permanente die methode van haarverwijdering te zijn door de medische gemeenschap wordt erkend. Door selectieve licht en hitte, absorbeert de melanine in het haarfollikel energie, vernietigt het haarfollikel, en dan zal het haar weg vallen en zal de wortel van de hand doen.

Het zelfde principe is op de verwijderingsapparaten van het huishoudenhaar van toepassing, gebruikend IPL gepulseerd licht met een vrij veilige golflengte van 400~1100nm. Tegelijkertijd, kan de filter van de flitshaven onnodige golflengten snijden en huidirritatie verminderen.

Wanneer u het voor haarverwijdering gebruikt, zult u niet de het branden sensatie van haarverwijdering in het ziekenhuis hebben, in plaats daarvan zal het een zeer mild gevoel zijn.

 

 

Het effect van de haarverwijdering is zeer duidelijk de eerste keer het wordt gebruikt.

 

 

Het gebruik op lange termijn kan het effect van haarverwijdering handhaven, zal het lichaamshaar, zelfs als er onlangs gekweekt haar is, het fijn en dun zal zijn steeds minder worden, en de kleur zal zeer licht en licht zijn, en er is geen haar bij allen. Camisoles, de korte rokken en de borrels kunnen terloops worden gedragen, en de oksels, wapens, en de kalveren worden ook dapper getoond! Ga naar het strand op vakantie, geen problemen van het lichaamshaar, stel uw zorgvuldige wens tevreden om aardige zwempakken te dragen en mooie foto's te nemen!

Dit de verwijderingsapparaat heeft van het huishaar de gebiedende certificatie van Ce, ROHS, 3C, CNAS, CMA en andere instellingen overgegaan, zodat kan het met vertrouwen worden gebruikt. Volg enkel de stappen in het handboek en besteed aandacht aan de veilige exploitatie. In een minder dan maand, zal het lichaamshaar dat u vele jaren heeft verontrust zichtbaar verdwijnen.

 

Tegelijkertijd, zijn er 5 regelbare niveaus van intensiteit. Het wordt geadviseerd om met niveau 2 voor het eerste gebruik te beginnen en het niveau te verhogen na geleidelijk aan het aanpassen.

 

Het is ook klein en kan met één hand worden gehouden. Het is geschikt voor meisjes om haar met één hand te verwijderen, en kan gemakkelijk in een zak worden gezet. Het neemt geen ruimte op wanneer het reizen.

Zij die als het, haast omhoog en krijgen voor zich! U kunt mooie rokken in de komende lente opnieuw dragen!

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in