Shenzhen GSD Tech Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Eric

Telefoonnummer : +8613880489901

Free call

[Anti-primaire veroudering] Is het een IQ-belasting?

March 5, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over [Anti-primaire veroudering] Is het een IQ-belasting?

laatste bedrijfsnieuws over [Anti-primaire veroudering] Is het een IQ-belasting?  0

 

Deze vraag is een filosofische vraag. Het hangt af van hoe u het begrijpt.

 

Vanuit het perspectief van huidzorg, is het zeer belangrijk en uiterst correct beginnen het werk van de huidzorg anti-te verouderen alvorens de tekens van „het verouderen“ duidelijk zijn. Maar als u dit onderwerp volgt en dat iedereen gebruik bepaalde producten, vooral gebruik sommige „bepleit krachtige“ producten voorbij uw behoeften, dan het werkelijk een IQbelasting is. Deze waarheid is enkel als wat wij toen wij over zonnescherm spraken zeiden, is iedereen indien zonnescherm, maar zonnescherm niet hetzelfde als zonnescherm, en het zal niet hetzelfde alsof u geen super-high zonnescherm zoals SPF50 nodig hebt zijn, hebt u geen zonnescherm. Het leven is een filosofie…

 

Het motto van de huidzorg dat wij want meer dan 20 jaar is voor u aan praktijk op uw hebben samengevat:

Het reinigen, het Bevochtigen, het Beschermen, Gematigde Pasvorm, Aangewezen.

 

Hier, zijn er drie niveaus van de gradiënten van de huidzorg, die ook vóór worden vermeld:

Verhinder - Supplement - bevorderen

 

Meer dan tien jaren geleden, toen wij de basistheorie van huidzorg populariseerden, zeiden wij dat iedereen de ware betekenis volledig zou moeten begrijpen van huid het verouderen. De huid is een dynamische structuur, zeggen wij vaak - een bakstenen muurstructuur, die iedereen als muur begrijpt. maar! Deze muur is niet dood, in het echt enkel als een muur, hij is dynamische. Zij die hun eigen metabolisme hebben, de bouw, en de reparaties zijn in een dynamische staat. Of uw huid of niet oud kijkt is een gevolg van deze homeostase. Wanneer de sterkte van de de eigen regeneratie en reparatie van uw huid niet omhoog met de snelheid kan houden van zijn het eigen „verouderen“, wordt het dynamische saldo vertoond zoals verouderend. Herinner dit concept eerste. Van zulk een eenvoudige verklaring, zou het voor iedereen gemakkelijk moeten zijn te begrijpen.

 

Eerst en vooral, als u bijzonder jong bent, zelfs kan ik jonge leeftijd zeggen. Werkelijk heel wat zeer jonge vrienden die rond 20 waren en nu 17/8 jaar zelfs oud of jonger hebben. Mijn eerste overweging voor deze mensen is niet of zij moeten verouderen, maar of hun huidvoorwaarde ware seksuele rijpheid heeft bereikt. Deze jonge vrienden, in zekere mate, kunnen zeggen dat de huid niet rijp en stabiel is. Het tarief waaraan u geboren bent kan veel groter zijn dan het tarief waaraan u veroudert. Niet gulzig en dwaas ben in deze situatie. Of het een „supplement“ formule is die bouwmaterialen, of „het bevorderen van“ formule verstrekt die het nieuwe leven zoals a-Alcohol bevordert, is het niet noodzakelijk en kan niet door de huid worden goedgekeurd. Als u het gebruikt, kan het als een afval worden beschouwd, of zelfs averechts. Niet hierboven worden hersenspoeld voor deze super-jonge kinderen. Het is goed om de grondbeginselen te doen. Als u bijzondere aandacht betaalt aan het kiezen van basiszonnescherm, sommige grote producten die aan VC derivaten of sommige milde anti-oxyderend eenvoudig gelijkaardig zijn zijn goed voor preventief onderhoud. Niet gulzig ben voor hoge prestaties. Uw huid is trillend op zijn, zelfs alvorens het zijn piek van vitaliteit bereikt.

 

In feite, voor hen die de piek hebben overgegaan en begonnen te verouderen. De snelheid van het nieuwe leven kan niet omhoog met de snelheid houden van het verouderen. Kies zoals nodig. Schiet niet het is een hoog-concentratiemateriaal, en het mechanisme is ook een geleidelijke overgang van het „supplement“ type aan het „stimulatie“ type. Het specifieke tijdpunt, dat het leeftijdspunt zeer verwarrend is. Vele mensen zullen geven om hoe oud ik ben, en ik wil dit anti-jeugdwerk beginnen. In feite, is anti-veroudert een levending. Doe het van het ogenblik u zorg wilt villen. Volg enkel de behoeften van de huidvoorwaarde, en doe het fundamentele schoonmaken, het bevochtigen, en zonnescherm eerst als preventieve zorg. Elk van deze drie secties wordt gedaan volgens uw specifieke behoeften, en dan op basis van deze, hebt u anti-veroudert nodig. Vooruitgang van de principes van aanvulling aan stimulatiebevordering. Het is niet dat u begint bij 25 te verouderen en u moet het gebruiken. Het hangt van uw eigen situatie af: sommige mensen zijn in goede staat, misschien 25 vergen year-olds a-Alcohol en geen polypeptiden, en een eenvoudige VC essentie plus dagelijkse zorg is genoeg. Sommige mensen kunnen huid in hun jaren '20 (uitzonderlijk) te vroeg verouderd zijn.

 

Voor anti-veroudert op lange termijn, naast de noodzakelijke producten van de huidzorg, is het schoonheidsmateriaal ook een belangrijk hulphulpmiddel. Het anti-veroudert schoonheidsmateriaal met professionele technologie en veiligheidswaarborg op de markt is de eerste keus voor anti-veroudert, over het algemeen radiofrequentie en micro-stroom technologie, die de collageen en spierlaag in menselijke huid kan bevorderen. Bijvoorbeeld, recentste rf het micro-huidige schoonheidsinstrument van het DEESS-merk rf-technologie gebruikt met micro-huidige technologie aan en veilig effectief bevordert collageenregeneratie, en tegelijkertijd bevordert de spierlaag combineerde aangaan, de huid te verjongen en aan te halen.

Men zou moeten opmerken dat de schoonheid en anti-veroudert de levenslange carrière van een vrouw zijn, en het is niet genoeg om de mentaliteit te houden van 's nachts het bereiken van het. Wij moeten volharden en volharden om elegant mooi de hele tijd te houden.

 

Auteur: sherck/Pricilla

Verwijzingsverbinding: https://www.zhihu.com/question/397846444/answer/1773745354

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in